Registreer hier


Registreren

Gelet op het maatschappelijk belang van het thema en met dank aan partners en ondersteuners kan dit 2-daagse programma inclusief diner worden aangeboden voor een tarief van € 795 (exclusief 21% btw). 

Tot en met 27 oktober 2017 geldt een gereduceerd tarief van € 495 (excl. btw). Meldt u zich dus op tijd aan.

De laatste mogelijkheid tot aanmelden is maandag 30 oktober, tenzij eerder het maximum aantal beschikbare plaatsen is uitgegeven.

 

De deelnamefee is inclusief:

 

De deelnamefee is exclusief:

 

Door verzending van het online inschrijfformulier verklaart de deelnemer de deelnamevoorwaarden te kennen en te accepteren.

 

Update 21 oktober

De capaciteit van het diner en van een aantal Masterclasses nadert haar grenzen. Om zo min mogelijk belangstellenden teleur te hoeven stellen is het vanaf heden ook mogelijk om aan te melden voor uitsluitend de eerste dag (plenair programma in Huis ter Duin) exclusief het diner. De kosten voor deze vorm van deelname bedragen € 245 (excl. btw).

Tevens is het mogelijk om los van het plenaire programma aan een Masterclass deel te nemen (voor zover nog plaats beschikbaar). De kosten daarvan bedragen € 85 (exclusief btw) per Masterclass. 

Indien u van deze opties om een deel van het programma bij te wonen gebruik wilt maken, vraag dan naar de beschikbaarheid en aanmeldinstructies via info@ism.ac

 

 

 

Registreren

Nationaal Sport Forum 2017

"Sport en verenigen in 2022"