Veelgestelde vragen


Is het mogelijk om partner van het Nationaal Sport Forum te worden?

Uiteraard kan dat. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij zijn bereikbaar via info@ism.ac of 0653845563.

 

Kan ik ook voor één dag aanmelden?
De eerste, plenaire, dag is de basis van het Nationaal Sport Forum. Bent u die dag verhinderd dan mist u het fundament van de bijeenkomst. Is er desondanks een Masterclass op dag 2 die u wilt volgen neem dan contact op met de organisatie via info@ism.ac. Afhankelijk van beschikbaarheid zullen wij trachten u te plaatsen.

De Masterclasses op dag twee zijn facultatief, u bent uiteraard niet verplicht deze te volgen. Geeft u dit a.u.b. bij aanmelding aan. Het niet volgen van de tweede dag geeft geen recht op restitutie van een deel van de deelnamefee.

 

Kan ik annuleren?
Dat zou jammer zijn, maar daar kan natuurlijk altijd een gewichtige reden toe zijn. Tot en met 5 oktober 2017 kunt u kostenloos annuleren. De betaalde deelnamefee zal dan worden teruggestort. Annuleringen kunnen alleen schiftelijk of via e-mail worden gedaan en zijn slechts geldig indien de ontvangst door de organisatie is bevestigd.

Vanaf 6 oktober is annuleren niet meer mogelijk. U kunt zich wel laten vervangen door een collega.

 

Is er groepskorting mogelijk?
Komt u met vijf of meer personen, vraag dan de organisatie om speciale voorwaarden.

 

Is er een speciaal studententarief?

Er zal een aantal plaatsen worden gereserveerd voor studenten aan sportmanagementopleidingen. Studenten kunnen zich hiervoor aanmelden via info@ism.ac. Twee weken voorafgaand aan het Nationaal Sport Forum zal door middel van loting toewijzing plaatsvinden.

 

 

Nationaal Sport Forum 2017

"Sport en verenigen in 2022"